Hemservice

Vi städar ditt hem när Du gör annat

Oavsett livssituation ser vi oftast hemmet som en fristad, en välbehövlig plats för vila, återhämtning och rekreation. Med hjälp av Lupido Hemservice frigör Du tid för dig och hela Ditt hushåll. Vi ser helt enkelt till att Ert hem blir den plats där Ni kan göra det som är viktigast och roligast för Er. När Ni anlitar oss är vi mycket noga med att lyssna på Era önskemål i syfte att utföra bästa resultat.

I våra abonnemangstjänster kan vi skräddarsy service för just Ert hushålls önskemål och behov. Vi har motiverad och erfaren personal som kan hushållsnäratjänster. Oavsett vad Ni vill ha hjälp med strykning, tvättning eller fönsterputs är det vår ambition att hjälpa Er på bästa möjliga sätt.

Den löpande städningen kallar vi för veckostädning eller abonnemangsstädning. När Ni tecknar ett abonnemang hos oss bestämmer Ni hur ofta en städare eller städerska skall komma hem till Er.

Vår ambition är att vara Er lyhörda servicepartner och vårt främsta mål är att vara flexibla inför Era önskemål. Till oss skall det vara enkelt att komplettera Ert städabonnemang när Ni känner att Ni vill ha någon extra service utförd som t.ex. mattvätt, golvvård eller storstädning.

Njut av livet

Tillbringa Er lediga tid med det som Ni tycker bäst om att göra. Njut sedan av ett nystädat och fräscht hem.

Städning enstaka tillfällen

Ta städhjälp av oss vid ett speciellt tillfälle eller vid ett arrangemang, 50- års festen eller bröllopet. Självklart hjälper vi Er gärna med städning vid enstaka tillfällen. Ni kanske behöver hjälp med flyttstädning eller homestyling vid försäljning av Ert hus eller lägenhet? Tveka inte att kontakta oss. Din hjälpande hand i hemmet.